Retour- en verzendingsbeleid

Bedankt voor uw interesse in onze producten! Hieronder vindt u onze retour- en verzendingsbeleid. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verzending

We verzenden onze producten momenteel alleen binnen de BENELUX. We proberen uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling te verzenden. We streven ernaar om de producten binnen 1-2 werkdagen te leveren in Nederland. Voor verzendingen buiten Nederland kan de levertijd variëren, afhankelijk van uw locatie.

Als uw bestelling niet binnen de verwachte levertijd is aangekomen, neem dan gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Retourneren

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, bieden we u graag de mogelijkheid om het product te retourneren voor een volledige terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Het product moet ongeopend en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Als u een beschadigd of verkeerd product hebt ontvangen, neem dan binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op. We zullen u dan vragen om foto’s te sturen en het probleem op te lossen.

Terugbetalingen

Zodra we uw retourzending hebben ontvangen, zullen we uw terugbetaling binnen 5 werkdagen verwerken. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op uw account is bijgeschreven.

Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op via [email protected].